torsdag 14. mars 2013

25 - and still counting

Med jevne mellomrom blir jeg spurt om status på kakestatistikken, og p.t er den som følger: Foruten bursdag har vi vært inne i en stille kakeperiode. Vaffelpressa har imidlertid gått jevnt.


25 kaker er så langt bakt i dette skoleåret, siden jul uten nevneverdige uhell. Bortsett fra de Red Velvet-muffinsene. De som skulle ha 2 flasker rød konditorfarge i seg. De som ble brune (hvorfor?), tørre og smakte papp. Vi reddet saken med gulerotkakekrem. Da de ihvertfall bra ut.


Heldigvis er jeg ikke alene om å ha dårlige stunder på kjøkkenet. På søndag som var ble hele familien sittende og se på første episode av Hele Norge Baker på TV3. Vi trodde vi skulle få se en haug med supereffektive bakere som lagde bare glossy og vellykkede kaker. Så feil kan man ta. Den ene kaken rant over i ovnen (been there), den andre kaken fikk krem som var svidd (done that), en tredje kake ség sammen (bought the t-shirt). Og vi lo. Det er lenge siden vi har ledd slik av tv'n. Jubelen stod i taket da en av deltagerne konstruerte en 20 cm høy og rar gulerotkake - "sånn kake har du ihvertfall ikke laget, mamma"! Jeg la ut bilde av mine flirende barn på Instagram. Jenta fra tv med gulerotkaken "like't" bildet. Respect.


Vi planlegger en kakefri helg og gleder oss til søndag og ny episode.
. . .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar