onsdag 30. januar 2013

Home Improvement - del 2

Kjellerstuen er ferdig malt og parketten er på plass. Over halvparten av pappeskene er tømt, og vi blir hoffleverandør til vårens loppemarked. Ny sofa har ankommet! Utkjøringskontoret var omtrent like glad som vi. Tror de var lei av å passe på den.

Herr Bang savnet rommet sitt, og kastet seg over monteringen. Bruksanvisning fulgte ikke med, men hvor vanskelig kunne det være? 2 skruer og et fustasjoppheng pr hengsel var lett.

3 dager senere ramlet sofaen fra hverandre. Og barna hadde ikke rukket å hoppe i den en gang. Den voksne del av familien var enig om at det var en rotten monteringspatent. En telefonsamtale senere var jeg av den forståelse av at vi manglet skruer, og disse kom i posten. Til fru Berg.


Etter en nærmere titt, kunne vi ikke forstå at det skulle være skruemanglel som forårsaket sofakollapsen. En svipptur innom Bohus løste mysteriet. Kollapsen kom som følge av brukerfeil ved montasje. Fustasjopphenget skulle plasseres anderledes. Vi hadde altså trengt den bruksanvisningen. Uffda.

Samtidig med sofastyret i kjelleren har vi benyttet snøen ute til tepperens. Barna har hoppet og måket, og dundret løs på teppene med kvister. Kjempegøy! Å få teppet på plass under sofaen var ikke fullt så gøy, 2 voksne var nødvendige for å kunne ferdigstille oppgaven. Og mens én løftet og én dyttet, ja, så ble det tatt et bilde. Nice.


. . .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar