tirsdag 29. januar 2013

Couple of cans short of a sixpack

Fra tid til annen opplever vi at avisbudene ikke fungerer. Det virker som om heisen ikke alltid går opp til øverste etasje, liksom.

Som for eksempel budet som slet med preposisjoner.Vi fikk levert aviser over, under og bak postkassen, alternativt slengt på eller under trappen, evt. på en annen plass i inngangspartiet. Aldri i postkassen. Der avisen ville vært beskyttet mot regn, vind og snø. Som ville spart oss for å skrape opp - og kaste - regnvåte, fastfrosne og uleselige aviser. Etter mange henvendelser til Aftenposten fikk jeg endelig gehør for min klage, og jeg ble tildelt nytt abonnent-navn:

Fru Bang Leveres I Postkasse.

Det hjalp. Budet har med få unntak levert riktig.

Nå har det dukket opp et nytt bud, skarp som en klinkekule. Dette budet dumper ukentlig 490 plastinnpakkede eksemplarer av Ullern Times ved papirdunkene våre. 15 meter fra der de egentlig skal ligge (der det står en blå Aftenposten-tralle med orange trekk som klart markerer leveringssted). 15 meter er tydelig nok til at budet som skal levere ut avisene til postkassene i nærområdet ikke klarer finne dem.

Følgende bilde er sendt til distribusjonsavdelingen med detaljert instruksjon om leveringssted:


Nå har vi 1470 aviser liggende. Det har vi ikke bruk for. Avisen har fått gjentatte beskjeder fra flere hold, men det eneste som skjer er at avisbunkene snør ned. Og med morgendagens meldte regn og påfølgende frost fryser de fast også.

Det er vel bare å ringe igjen. Før jeg bestiller en varetaxi og sender regningen videre.

. . .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar