fredag 7. juni 2013

Bikiniklemma

Noen klager over at desember måned er travel. Jeg vil påstå perioden fra rundt 15.mai til skoleslutt er like ille, om ikke verre. Først er det dugnad, og 17.mai. Deretter skal alt avsluttes. Jeg nevner i fleng:  

Klasseavslutninger, klassebursdag, familiebursdag, huskonsert med korpset, sommerfest for korpset (arrangementskommiteen har utpekt meg som (skrekkslagen) ansvarlig for arrangementet), sommerfest med svigerfamilien, sommertur på byen med jobb, sommertur på byen med venninner, et ukjent antall sommeravslutningsluncher, gradering på kickboxingen, disputas i Trondheim (min flinke brors, altså, ikke min egen) og en tur til tannlegen. Det hjelper selvfølgelig ikke å samtidig – helt frivillig og svært etterlengtet - ha påført seg steinbrudd i stua.

På brorparten av arrangementene spiser vi pølser og kake. Grillpølser og posesjokoladekake. Et par engelskmenn og en russer jeg hadde gleden av å jobbe sammen med i samme periode i fjor lever enda i troen på at nordmenn ikke spiser stort annet enn pølser i mai og juni. Og mens vi springer mellom arrangementene der det - mot formodning – ikke skal serveres mat, tar vi en restepølse fra forrige arrangement i hånda på vei ut døra.


Midt oppe i alt dette skal man liksom få tid til å trene! For å passe inn i bikinien som skal på om to uker. Har ingen av ildsjelene bak alle avslutningene tenkt på det? Bootylicious-timene på Elixia kan man bare se langt etter. Det finnes overhode ikke tid til denslags.

Jeg har til alt overmål i år kjøpt to nye bikiner. 


Å påstå at jeg har prøvd dem vil være å overdrive. Med en lettere stresset kollega på utsiden, sprang jeg igjennom dem i et prøverom i Uddevalla på vei til en jobbevent i de indre svenske skoger. Der vi spiste bacon og pølser til frokost, karameller i møtene, fika i enhver pause og mengder med saus på middagspotetene. Den felles Linedance-aktiviteten vi på et tidspunkt holdt utenfor hotellet reduserte ikke det akkumulerte antall inntatte kalorier nevneverdig. Tvert i mot, vi måtte ha en tvungen Cava-pause midtveis pga skybrudd. På vei hjem fyllte vi opp pølselageret på Nordbysenteret.

Som en nødløsning: Skulle man luktet litt på fettultralydbehandling på Elipseklinikken? Eller laserlipolyse foran og bak til 32.000 spenn på Colosseum Spa? Nei, her må det nok heller satses på hel badedrakt. Eventuelt dårlig vær. Den billigste, mest lettvinte og aller minst tidkrevende løsningen er jo å gi faen. Riktig så ille er det jo egentlig ikke. Mage- og sideflesket henger ihvertfall ikke ut av bikinibuksa foran sammen med beina.

Jeg tar meg en trøffelpølse og et glass Chablis og tenker på saken.
...

3 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for å gi f...kos deg med chablis'en

  SvarSlett
 2. Napoleonskake og sjokoladefontene er kanskje ikke det smarteste å ta med til Ulleren i aften ?

  SvarSlett
 3. Takk Tone! Godt råd.

  Espen: vi drar på med pavlova på Ulleren i dag. Med masser av krem.

  SvarSlett